Next
Previous
 
 


Beliggende i hjertet af Orihuela Kysten (Alicante), er Monte Solana omgivet af Middelhavets bedste strande. Orihuela er en af de spanske regioner med flest strande med blå flag: Cabo Roig, Cala Capitán, Playa Flamenca, Campoamor...

Med mere end 300 solskinsdage om året, byder området på behagelige temperaturer og milde vintre med mellem 12 og 13 grader og varme somre med over 28 grader. Dette klima og det store udbud af lystbådhavne (Torrevieja, Cabo Roig, Campoamor…) og de mange øer, bugte og rev gør dette område til et sandt paradis for elskere af sejlads og dykning.
Tæt på Monte Solana finder man både skoler, hospitaler, forretninger og restauranter.

Hvis man er vild med golf har man her muligheden for at spille året rundt, Monte Solana befinder sig blot 5 minutter fra Villamartin, Las Ramblas og Campoamor golfbaner.

Fremragende transportforbindelser

Takket være sin geografiske placering byder boligprojektet på fremragende forbindelser, idet at der er hurtig adgang til områdets vigtigste veje, AP-7 motorvejen og N332 landevejen, samt de internationale lufthavne i El Altet (Alicante) og San Javier (Murcia).
Meget snart fåes også glæde af et af de største shoppingcentre på middelhavskysten, blot 700m fra ejendommen.

Velkommen til Monte Solana - Oasen i Sydspanien

Hold dig opdateret!


Tilmeld dig vores elektroniske nyhedsbrev og modtag opdateret information vedrørende Monte Solana


Warning: Undefined variable $error in /customers/4/5/2/montesolana.dk/httpd.www/Velkommen.php on line 216 Warning: Undefined variable $error in /customers/4/5/2/montesolana.dk/httpd.www/Velkommen.php on line 218

Tilmeld dig nu!