THE REAL CLUB DE GOLF CAMPOAMOR

The Real Club de Golf Campoamor er bygget på en tidligere landejendom og er omgivet af en smuk, uspoleret natur og er designet til at drage fordel af det usædvanlige terræn i området.

Dens 18 huller løber gennem 2 dale omkranset af lave højdedrag som beskytter den mod vind og opretholder et særligt mikroklima, som giver folk mulighed for at spille golf her hele året rundt.

Banen er liggende ca. 100 meter over havets overflade og den er afgrænset mod syd af Tejo-Segura-kanalen.

Ud over denne attraktive og originale indretning med fantastisk udsigt over det intense blå Middelhav er banen med til at skabe vanskelige runder for den erfarne spiller og enklere for de som er nye til sporten.

Læs mere her...

CLUB DE GOLF LAS RAMBLAS

Denne bane er skabt af den berømte designer Pepe Gancedo som altid designer sine baner med kreative og innovative karakteristika og denne bane både et national og international omdømme.

Las Ramblas golfbanen der er en uforlignelig skønhed og som navnet antyder er blevet udviklet på et stejlt terræn omgivet af et vandløb. Den kraftige vegetation omkring banen er dannet primært af grønne Middelhavs fyrretræer der skaber en uforglemmelig kulisse til banen. Desuden byder Las Ramblas golfbanen på udsigt over Middelhavet mange steder.

Takket være banens grønne vegetation er der rigelige skyggefulde området hvilket gør det til et behageligt sted at spille golf, selv i de varmeste måneder af året.

Banen er på bjergrig jord som naturligvis gør den meget interessant for spillere der kan lide at tage et par risici.

Der er skrænter langs hele banen og selvom nogle af dem er meget vanskelige gør de spillet mere attraktivt og interessant.

Banen er ikke for lang og har en vidunderlig udsigt.

Læs mere her...

VILLAMARTIN GOLF COURSE

Denne bane er designet af Mr. Puttman og åbnede i 1972. Det er derfor en af de mest etablerede kurser i Valencia.

Banen er ikke for lang og er godt tilpasset til de naturlige omgivelser og terræn. Den usædvanlige design og uovertruffen indstilling gør utvivlsomt denne bane tilen af de bedste golfbaner i Spanien. Dens godt rodfæstet og modne vegetation af over 35 år giver den en smuk kulisse. Der er middelhavs vegetation i overflod samt tykke skove.

Det er en varieret bane selv om den er placeret i den nederste del af en dal. Banerne er ikke for små og hvert hul er helt anderledes. Vanskeligheden ved denne bane ligger i at skulle undgå en naturlig afgrund og flere søer på nogle baner.

Villamartin Golf er for spillere på alle niveauer,

Læs mere her...